Teamlead Linux

Geef jij als meewerkend voorman richting en sturing aan een team van Linux Engineers die graag samen toffe dingen maken?

Als Teamlead Linux bij True kijk jij verder dan de dagelijkse operatie van onze managed hosting activiteiten. Je denkt mee over de lange termijn plannen, en zorgt voor juiste bezetting van je team. Helpt en coacht waar nodig, ook als eerste aanspreekpunt voor escalaties. Dankzij je kennis van bestaande en innovatieve tech kan je schakelen tussen het begeleiden van collega’s en het oppakken van interessante lange termijn projecten. Zo draag jij bij aan het welzijn van je team en optimale operationele processen.

Vereisten

Als Teamlead Linux kan je functioneren op het niveau van een senior Linux engineer. Bij True betekent dat ervaring met complexer Linux beheer. Denk aan load balancing, clustering, high availability en automatisering met Ansible. Daarnaast ben je ook in staat leiding te geven aan een team. Verantwoordelijkheid te nemen. Delegeren. Of juist zaken naar je toe trekken, als je team dat nodig heeft.

Make IT True

True is al meer dan 20 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.

Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.

Als Teamlead Linux werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 4200 – € 5500 bruto per maand. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld.

Past dit bij jou? App, mail of bel Rein de recruiter via 06-19041679 en rein.vrins@true.nl of solliciteer direct via onderstaande button!

Linux Engineer bij True

Wil jij bij een bedrijf werken waar engineers de richting kiezen? Je samen werkt in een team met veel Linux know how? En waar plezier in je werk hand in hand gaan met goed voor je klanten zorgen?

Kom bij True en doe wat je het leukste vindt: steeds opnieuw mooie technische oplossingen aandragen zodat onze klanten op grotere schaal, veiliger en sneller hun internet diensten kunnen gebruiken.

Onze tech stack

We zijn op zoek naar een extra Trueligan, die onderstaande technieken interessant vindt om mee te werken. Als je er een aantal al kent is dat ideaal. Bij True krijg je ook de ruimte en tijd om bij te leren.

 • Linux (Ubuntu, CentOS)
 • Virtualisatie technieken (KVM, Docker)
 • Installation & Provisioning (PXE, Kickstart)
 • Configuration & Automation (Ansible)
 • Monitoring (Nagios)
 • Scripting kennis (Bash, Python, of vergelijkbare tooling)
 • Security (SSL, hardening)
 • Ervaring met cluster omgevingen (HAProxy, Keepalived, HA-stack)
 • Ervaring met containers (Kubernetes)

Make IT True

True is al 20 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.

Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.

Als Linux engineer werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2500 – € 5500 bruto per maand. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld.

Past dit bij jou? App, mail of bel Rein de recruiter via 06-19041679 en rein.vrins@true.nl of solliciteer direct via onderstaande button!

Linux Specialist bij de Gemeente Delft

Je rol

Bij de gemeente Delft zijn er zo’n 250 servers die op het operating system Linux draaien. Je kunt begrijpen dat het belangrijk is dat deze systemen altijd up and running zijn. Jij, als Linux specialist, bent hier medeverantwoordelijk voor. Je ontwikkelt de infrastructuur van onze Linux-systemen, je richt onze virtuele servers in en je ontwikkelt nieuwe server templates naar aanleiding van nieuwe Linux releases. Wat nog meer? Je lost problemen op operationeel niveau op en houd je altijd nieuwe versies en updates in de gaten. En je onderzoekt of ze toepasbaar zijn voor onze omgevingen.

Je werkplek

Je komt terecht op de afdeling Informatietechnologie. Hier werk je nauw samen met netwerkspecialisten, systeemspecialisten en dataspecialisten. Samen vormen jullie een hecht team dat goed (en met plezier!) samenwerkt. Menselijke factor staat voorop: kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en je krijgt veel kansen om je kennis te verbreden en je kunde te verdiepen.

Je profiel

Naar wie zijn we op zoek? Onze ideale Linux specialist is analytisch sterk, weet moeiteloos de weg in een omgeving waarin functionaliteit en beveiliging centraal staan. Je bent leergierig en werkt zelfstandig. Tegelijkertijd word je gewaardeerd om je goede samenwerking. Jij bent flexibel en weet problemen voor te zijn en bent in staat om relevante ideeën aan te dragen én draagvlak hiervoor te creëren.

Andere eisen

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, aangevuld met relevante IT-opleidingen
 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met het ontwerp, de inrichting en het beheer van complexe Linux omgevingen met een optimale continuïteit en beschikbaarheid
 • Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
 • Je bent bij voorkeur gecertificeerd als Suse Linux Enterprise Server (SLES) en hebt kennis van en ervaring met SLES-12
 • Je hebt kennis van en ervaring met shellscripting zoals in Bash en met procesmatig werken op basis van ITIL
 • Kennis van en/of ervaring met configuratie managementsystemen als Ansible en/of Puppet en monitoringsystemen als Nagios zijn een pre
 • Je hebt kennis van ICT-beveiligingsprotocollen in de virtuele wereld
 • Je hebt goede kennis van VMware/vSphere.

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.169, – bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11). Het betreft een 36-urige werkweek.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Chris Timmer via 06-52739019 of Ronald van Berkel via 0622010802.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en cv voor vrijdag 24 september via de ‘solliciteer’ button. De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 27 september.

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.