Teamlead Linux

Geef jij als meewerkend voorman richting en sturing aan een team van Linux Engineers die graag samen toffe dingen maken?

Als Teamlead Linux bij True kijk jij verder dan de dagelijkse operatie van onze managed hosting activiteiten. Je denkt mee over de lange termijn plannen, en zorgt voor juiste bezetting van je team. Helpt en coacht waar nodig, ook als eerste aanspreekpunt voor escalaties. Dankzij je kennis van bestaande en innovatieve tech kan je schakelen tussen het begeleiden van collega’s en het oppakken van interessante lange termijn projecten. Zo draag jij bij aan het welzijn van je team en optimale operationele processen.

Vereisten

Als Teamlead Linux kan je functioneren op het niveau van een senior Linux engineer. Bij True betekent dat ervaring met complexer Linux beheer. Denk aan load balancing, clustering, high availability en automatisering met Ansible. Daarnaast ben je ook in staat leiding te geven aan een team. Verantwoordelijkheid te nemen. Delegeren. Of juist zaken naar je toe trekken, als je team dat nodig heeft.

Make IT True

True is al meer dan 20 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen.

Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed.

Als Teamlead Linux werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 4200 – € 5500 bruto per maand. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld.

Past dit bij jou? App, mail of bel Rein de recruiter via 06-19041679 en rein.vrins@true.nl of solliciteer direct via onderstaande button!