Senior PHP Developer bij True

Ben jij klaar voor meer verantwoordelijkheid dan alleen de code? In het scrum development team dat onze PHP applicaties (door)ontwikkelt, is nu ruimte voor een creatieve en besluitvaardige developer.

Samen met het development team ben jij verantwoordelijk voor de continue verbetering van onze (interne en externe) webapplicaties. Deze zijn van cruciaal belang voor de productiviteit van zowel True zelf als onze klanten. Dankzij jouw werk weten jouw collega’s en klanten altijd wat de status is van onze dienstverlening. Als ervaren developer pak jij meteen in de praktijk behapbare stukken werk op. Op termijn ben jij ook verantwoordelijk voor de meer complexere stories en escalaties inclusief root cause analysis.

Hoe wij werken

Je bent als developer bekend met de principes van software ontwikkeling (OOP, TDD, SOLID) en hebt bij eerdere werkgevers al de nodige regels geschreven. Je werkt graag samen in een scrum team en hebt een proactieve houding zowel in het oppakken en verdelen van taken als het leren van nieuwe technieken. Je bent in staat om werk te coordineren en te prioriteren, zowel voor jezelf als eventueel voor je teamgenoten. Je denkt graag mee over verbeteringen op het gebied van automatisering, interne tooling, technische designs en architectuur. Wij doen aan professionele software ontwikkeling binnen een professioneel team. Wij werken met PHP, Angular, Typescript, microservices, REST API’s, distributed computing en message queues en deployen met tools zoals Gitlab, Ansible, Docker, Kubernetes. Versie beheer en versie control doen we met tools zoals Git.

Van een senior verwachten wij:

Goede coding skills (PHP, Javascript en/of Typescript) Kennis van (microservice) architectuur en gangbare programmeer methoden Kennis van web technologie (REST, SOAP, Docker, Git) Interesse in Ansible, Kubernetes, Angular

Make IT True

True is al 20 jaar een kwalitatief hoogstaand internetbedrijf. Met onze managed hosting oplossingen helpen we vele klanten, variërend van Tweakers, ID&T tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Wij zijn techies en wij houden van computeren. Je vindt bij ons een ontspannen werksfeer waar je jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om onze klanten te helpen. Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op ons kantoor in Amsterdam kun je gratis sporten in onze inpandige gym, maar ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Want wij geloven: zolang je lol hebt en je klanten helpt, komt alles goed. Als developer werk je 32-40 uur per week, en krijg je 25 vakantiedagen. Je kan er ook tot 5 bij kopen, of juist verkopen. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 4000 – € 5500 bruto per maand. Secundaire voorwaarden zoals snelle laptop en pensioen zijn goed geregeld. Past dit bij jou? App, mail of bel Rein de recruiter via 06-19041679  of solliciteer direct via onderstaande button!